Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Urnebesni video nasmejao roditelje širom sveta: Za sve vas koji ne razumete zbog čega su mame umorne (VIDEO)

Kristina Kuzmić, mama i svetski poznata blogerka poreklom iz Hrvatske, pokazala je kako bi izgledalo kada bi se odrasli ponašali kao mala deca. Ako do sada niste shvatili da nije lako živeti s klincima, biće vam jasnije kada pogledate ...

 Izvor: Foto: Facebook

Za samo nekoliko dana novi snimak vlogerke Kristine Kuzmić pregledalo je više od sedam miliona ljudi, a u njemu su se najviše pronašli roditelji i to oni koji imaju decu između druge i treće godine.

Ako spadate u tu grupu, vrlo dobro znate koliko to može da bude naporno, budući da klinci tada tek otkrivaju svet oko sebe, u prevodu - prave najveći haos. 

Naravno, tu su i nezaobilazni napadi besa, probirljivost oko hrane, otkrivanje novih ukusa, kao što su pasta za zube ili, recimo, blato...

Povezane vesti

“Za sve vas koji se pitate zašto su roditelji male dece toliko iscrpljeni, dozvolite mi da vam to malo približim. Zamislite da je ovo vaš cimer za kojeg ste vi stopostotno odgovorni”, napisala je Kristina u opisu videa.

Video je nasmejao mnoge, a jedan tata je dao i predlog za sledeći:

“Sledeći put bi trebalo da prikažeš kako to izgleda kada je u kući dvoje male dece. Ja ću pomoći.”

Truth Bomb Mom: If Adults Acted Like Toddlers

NEW VIDEO: If Aduts acted like toddlers! Parents of young children, next time someone asks you why you're constantly exhausted, show them this!

Posted by Kristina Kuzmic on Saturday, May 20, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica