Kada u domu raste više mališana, konflikti su gotovo deo svakodnevice. Ipak, na nju je teško privići se, a roditelji često ne znaju kako da reaguju i ne budu porodične sudije.

Međutim, mama Aleksis Tilman pronašla je savršen način da svoju decu spreči u čestim svađama. 

Naime, ona je došla na ideju da napravi veliku majicu na kojoj je ispisano “Volim te”, a u koju svaki put “spakuje” klince kada se posvađaju.

“Ne postoji ništa gore od toga da vidim kako se moja deca svađaju. Normalno je da kao majka želim da oni uvek budu u odličnim odnosima. Želim da celog života neguju bratsko-sestrinski odnos, jer, kada mene jednog dana ne bude bilo, njih dvoje će jednom drugom biti najveća podrška”, napisala je Aleksis pored videa koji je objavila na svom Fejsbuk profilu, a koji je do sada podeljen skoro 100 hiljada puta.

"Ne mogu da podnesem da uništavaju dan svađama oko gluposti. Neka nauče da jedan drugom uvek moraju da budu podrška, da treba da se slažu, a kada se i posvađaju, da moraju da znaju kako jedno drugom da oproste."

I PUT A SPIN TO THE "I LOVE YOU" SHIRT NOW I MAKE THEM SLOW DANCE WEARING IT!!!!! YALL GON' STOP ARGUING EVERYDAY I REFUSE TO HAVE MY CHILDREN DISTANT OR NOT GETTING ALONG WITH EACH OTHER BCUZ AFTER MOMMA GONE YOUR SIBLINGS ARE ALL YOU HAVE!!!!!

Posted by Alexis Tillman on Monday, 27 March 2017