Podrazumeva se da najzabavnije stvari radite sa najbližim prijateljima. I kada vam se desi najluđa avantura, ali i onda kada vam se ne desi baš ništa, to je idalje najbolje provedeno vreme jer ste sa nekim ko vam je drag.

Biti nekom najbolji prijatelj takođe znači i da ste uvek tu za njega, i onda kada je njemu loše. Da budete podrška i pomoć jedno drugom. I naravno da ste srećni zbog svega onoga što činite.

I maleni Felipe Vendel na potpuno isti nalin funkcioniše sa svojim najboljim prijateljem Augustom Bariberijem. A ono što ovaj dvojac čini drugačijim je činjenica da Augusto ima problem i kreće se uz pomoć pomagala. Ali pošto Augusto ima neverovatnog najboljeg druga, njemu to ne predstavlja nikakvu smetnju da uživa u igranju.

Jedan deo njihove zajedničke svakodnevnice snimili su njihovi roditelji, a taj video jedan je od najgledanijih na internetu. Na videu se vidi kako Filipe pomaže svom prijatelju da se popne na ljuljašku. To je dugotrajan proces, ali Augustov drug Felipe se ni jednog trenutka nije umorio ili odustao.

Umesto toga, kada je uspeo i kada je Augusto seo na ljuljašku, Felipe je bio presrećan dok je gledao svoh druga.

A i vas će preplaviti emocije kada budete pogledali ovaj predivni video: