Razvod je težak period, pun procedura, kajanja, razočarenja i tuge. Kada par ima decu sve postaje još teže. Iz tog razloga su Viktorija Boldvin i njen bivši suprug Adam Dejson obećali da će njihov sin biti prioritet i da će s njim nastaviti da poštuju tradicionalne porodične portrete.

Par se razveo ubrzo nakon drugog rođendana njihovog sina, a upravo on ih i dalje povezuje.

"Nismo zaljubljeni, ne slažemo se uvek, nismo najbolji prijatelji, ponekad čak ne možemo podneti jedno drugo, ali smo zauvek povezani našim lepim, pametnim, dobrim, saosećajnim i zabavnim sinom", napisao je Adam na svom Fejsbuk profilu.

Viktorija i Adam ističu kako ništa nije važnije od života njihovog sina i kako su oboje zaslužili kvalitetno vreme s njim. 

"Adam i ja nismo savršeni roditelji, ali smo napravili dogovor kada smo se razveli. Naš sin je na prvom mestu, tako da još uvek ispunjavamo porodične portrete. On neće rasti sa roditeljima koji žive zajedno, ali će odrastati uz poštovanje, ljubaznost, empatiju i istrajnost", napisala je Viktorija.

Victorija je za CBS rekla da su ovakvu odluku doneli ubrzo nakon razvoda, jer su shvatili da prepirkama samo povređuju svog sina.

"Imali smo burnu raspravu pred njim, seo je pored mojih nogu i plakao. Razmislila sam i shvatila da sam više fokusirana na to da povredim njegovog oca, nego da utešim svog sina. Nisam htela da bude tako", rekla je Viktorija koja je nakon toga zakazala fotografisanje, a Adam im se pridružio. 

Od tada je to njihova tradicija. Među brojnim komentarima podrške bilo je i onih koji tvrde da će se sve promeniti kada neko od njih pronađe drugog partnera.