Mama Džejd Bišop iz Velike Britanije dugo je bila u dilemi da li da javno ispriča o nesrećnom slučaju koji se dogodio njenom jednoipogodišnjem sinu, a onda je najzad skupila hrabrost i na svom Fejsbuk profilu do detalja, uz fotografije, ispričala o ovom, za nju i njenog naslednika, traumatičnom iskustvu. 

Naime, Džejd je prošlog meseca sređivala kuću, pa je na red došlo i usisavanje koje posebno voli njen mališan Teo. 

“Teo voli da se mota oko mene dok usisavam, pa smo i ovog puta zajedno vukli usisvač. Kada smo završili, ja sam isključila usisivač, a potom otišla i da izvučem gajtan iz zida. Međutim, tada sam najpre čula kako usisivač ponovo kreće da radi, a potom i vrisak. Naime, dogodilo se to da je, dok sam se ja za trenutak okrenula, Teo uključio usisvač i stavio prst u dodatak sa četkom koja ima mehanizam i vrti se nenormalnom brzinom. Doletela sam do Tea, ali prekasno. Na ruci je imao ogromnu ranu koja je izgledala kao da se opekao.  

So I wasn't going to post this for a few reasons, mainly the criticism from people and the fact that I felt like the...

Posted by Jade Bishop on Sunday, March 12, 2017

Odmah smo otišli u dečiju bolnicu gde nas je primio specijalista za opekotine i plastičnu hirurgiju koji je konstatovao da Teo ima opekotinu četvrtog stepena, te će morati da mu se presađuje koža.

Zbog samo pet sekundi moje nepažnje i prstića koji je završio u vakumu! 

Plašila sam se da ovo javno podelim sa vama zbog osuda i toga da ću biti okarakterisana kao najgora mama na svetu, ali nakon razgovora sa medicinskom sestrom koja mi je rekla da su ove povrede vrlo česte kod male dece, ipak sam se odvažila da podelim svoju priču”, napisala je Džejd i dodala da je Teo nedavno imao prvu operaciju i da se uspešno oporavalja.