Iako deca još uvek nisu svesna, za roditelje, fotografisanje u školici je veoma važno jer danas se danas retko prave i izrađuju portreti dece koji su idealni da se poklone bakama i dekama. Takođe, to su i nejlepše uspomene. Svako od nas voli da pogleda sa osmehom svoju, ili fotografije svoje već odrasle dece.

Ali fotografija ove devojčice zaista će biti nezaboravna uspomena za ovu porodicu. Zamislite lica bake i deke kada ugledaju fotografiju?

Naime, preslatkoj Kejlin Stajnbah roditelji su rekli da za fotografisanje može da izabere odevnu kombinaciju koju god želi.

I evo, šta je ona odabrala...

Grandma! My school pictures came back today!!

Posted by Austin Steinbach on Monday, October 17, 2016

Nejna mama u opisu fotografije je napisla: "Moja ćerka je sama odabrala šta će da obuče za fotografisanje u vrtiću, a tata je odobrio."

Iako je ova fotografija osvojila svakoga ko ju je video, za Kejline roditelje to i nije bilo baš toliko iznenađenje. Njen otac je ljubitelj akcionih junaka, a onda je tu ljubav na sledila od njega.

Posted by Austin Steinbach on Monday, September 19, 2016

Stoga, ona u svom ormaru ima kolekciju kostima super heroja u kojima voli da se fotografiše.

Grandma! It's picture day!!! I brought 3 outfits but daddy's pretty confident this is how my school pictures will turn out lol

Posted by Austin Steinbach on Thursday, September 22, 2016