Džoana Gils je dizajnerka iz Teksasa i ponosna mama četvoro dece. Ona sa svojim suprugom Čipom poseduje kompaniju za izgradnju i dekoraciju kuća, gde ona ima ulogu dizajnera, a suprug se bavi grubljim poslovima izgradnje i popravke kuća. Od 2013, zbog velikog uspeha njihove kompanije, ali i činjenice da su neodoljivi kao par, Džoana i njen suprug snimaju rijaliti šou u kom, udruženim snagama, pretvaraju stare kuće u dom iz snova.

Ova supermama ima preko 3 miliona pratilaca na Instagramu, a njen blogje rado čitano štivo roditelja širom sveta. Zato uvek volimo da čujemo njene savete o majčinstvu, kao i da posmatramo sve one divne stvari koje radi za svoju decu.

Ove godine, u svom domu, Džoana je napravila od Božića magičnu bajku.

Naime, par dana nakon Dana zahvalnosti, ova mama je probudila svoje dve ćerkice u sred noći, da joj pomognu da iznenade Čipa i dečake potpuno okićenom jelkom! Šunjajući se, devojke su kitile jelku u dnevnoj sobi. Ovo je jedan divan poklon čijeg će se kićenja devojčice sećati dugo, kao i dečaci koji su taj poklon dobili!

Većina aspekata u životu se menja nakon dolaska deteta na svet, ali nekako se te promene najviše i najlepše vide uoči i...

Posted by YuMama on Sunday, December 4, 2016