Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magični praznici: Božićno iznenađenje koje je poznata mama četvoro dece pripremila svojim mališanima (FOTO)

Praznici su idealno vreme da iznenadite one koje volite. Pogledajte na koji način je jedna mama požurila sa Božićem i obradovala svoje mališane.

 Izvor: Foto: Instagram

Džoana Gils je dizajnerka iz Teksasa i ponosna mama četvoro dece. Ona sa svojim suprugom Čipom poseduje kompaniju za izgradnju i dekoraciju kuća, gde ona ima ulogu dizajnera, a suprug se bavi grubljim poslovima izgradnje i popravke kuća. Od 2013, zbog velikog uspeha njihove kompanije, ali i činjenice da su neodoljivi kao par, Džoana i njen suprug snimaju rijaliti šou u kom, udruženim snagama, pretvaraju stare kuće u dom iz snova.

Povezane vesti

Ova supermama ima preko 3 miliona pratilaca na Instagramu, a njen blogje rado čitano štivo roditelja širom sveta. Zato uvek volimo da čujemo njene savete o majčinstvu, kao i da posmatramo sve one divne stvari koje radi za svoju decu.

Praznici su idealno vreme da iznenadite one koje volite. Pogledajte na koji način je jedna mama požurila sa Božićem i obradovala svoje mališane.
Izvor: YouTube

Ove godine, u svom domu, Džoana je napravila od Božića magičnu bajku.

Povezane vesti

Naime, par dana nakon Dana zahvalnosti, ova mama je probudila svoje dve ćerkice u sred noći, da joj pomognu da iznenade Čipa i dečake potpuno okićenom jelkom! Šunjajući se, devojke su kitile jelku u dnevnoj sobi. Ovo je jedan divan poklon čijeg će se kićenja devojčice sećati dugo, kao i dečaci koji su taj poklon dobili!

Većina aspekata u životu se menja nakon dolaska deteta na svet, ali nekako se te promene najviše i najlepše vide uoči i...

Posted by YuMama on Sunday, December 4, 2016
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica