Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

13 meseci do prvog zagrljaja: Mama sijamskih blizanaca prvi put držala u naručju jednog sina (FOTO)

Iako njeni sinovi imaju već 13 meseci, mama Nikol je tek nedavno u naručju držala svakog od njih posebno.

 Izvor: Foto: Facebook

Blizanci Anias i Džejdon MekDonald pre nešto više od godinu dana na svet su došli spojenih glava, a nedavno su bili podvrgnuti operaciji koja je trajala više od 27 sati i koja se, na sreću, završila uspešno, te su mališani razdvojeni. Mama Nikol nije mogla rečima da opiše svoju zahvalnost i sreću, a sada je po prvi put mogla da malenog Džejdona drži u naručju samog.

Posted by Nicole McDonald on Tuesday, November 8, 2016

U svom dirljivom Fejsbuk postu, mama Nikol je napisala: “Moj Džejdone, u tvojim očima sam pronašla varnicu koja je rasplamsala nadu. Zdravo, braon okice. Nedostajalo mi je da se gledamo.”

Povezane vesti

Mama Nikol se takođe nada da će uskoro moći da zagrli i svog drugog sina Aniasa, čiji oporavak je malo sporiji od Džejdonovog. Naime, dečak je pre operacije imao problema sa disanjem, napade, kao i srčane probleme, ali doktori su uvereni da će mališani i njegova mama uskoro moći da budu zajedno.

Posted by Nicole McDonald on Thursday, October 27, 2016

Inače, dečaci su bili spojeni na vrhu glave. Takva deca se rode jednom u 2,5 miliona slučajeva i uglavnom ne prežive rođenje, a kamoli da proslave prvi rođendan. Zbog toga su ovi mališani medicinsko čudo!

Dečake su razdvojili specijalisti neurohirurgije koji su im otvorili lobanje i razdvojili mozgove, a potom su nastupili plastični hirurzi koji su mališanima odradili rekonstrukciju lobanje.

Posted by Nicole McDonald on Saturday, October 15, 2016
Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica