Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva priča o prijateljstvu četvorogodišnje devojčice i deke (FOTO)

Iako je razlika među njima velika gotovo osam decenija, četvorogodišnja Nora i gospodin Den postali su najbolji prijatelji, a ovo je priča o njihovom iskrenom i velikom prijateljstvu...

 Izvor: Foto: Facebook

Kada je Nora Vud otišla sa mamom u supermarket kako bi kupila kapkejkove za svoj rođendnan, nije ni slutila da će upoznati svog novog najboljeg prijatelja. 

Priču o novom prijateljstvu svoje četvorogodišnje ćerke ispričala je mama Tara Vud na svom Fejsbuk profilu.

Nakon što je kroz prodavnicu prošlo nekoliko starijih osoba, Nori je pažnju privukao gospodin Den. “Njeno lice se ozarilo, uzbuđeno je mahnula i rekla “Zdravo stara osobo. Danas je moj rođendan!”, objasnila je Tara u svom postu. “Njegovo čelo je bilo izbrazdano borama, ali je njegov izraz omekšao kada je shvatio ko mu se obraća. “Zdravo mlada damo! A koliko si danas godina napunila?” Pričali su nekoliko sekundi i taj prizor je bio presladak.

Nakon što su nastavili sa svojom kupovinom, Nora je upitala mamu da li bi mogla da je slika sa gospodinom Denom, a kada su ga ponovo pronašli, deka je bio prilično ushićen. “Pozirali su i grlili jedno drugo kao da su davno izgubljeni prijatelji koji se ponovo sreću. Zahvalile smo se gospodinu Denu zbog vremena koje smo mu ukrale, a on je na to sa suzama u očima odgovorio: ‘Ne, hvala VAMA. Ovo je najbolji dan koji sam imao u poslednje vreme. Zbog vas sam ponovo srećan, gospođice Nora.’

We made a quick stop at the grocery store to pick up cupcakes for Norah's birthday. She was sitting in one of those...

Posted by Tara Wood, Writer on Wednesday, September 28, 2016

Međutim, druženje gospodina Dena i malene Nore se nije završilo u supermarketu. Tara je objavila fotografije na svom Fejsbuk profilu, a neko od njenih prijatelja je prepoznao gospodina Dena, te je ona ubrzo shvatila da se povezanost nije desila bez raloga. Tara je saznala da je gospodin Den nedavno izgubio ljubav svog života i da je bio usamljen i tužan od dana kada ga je njegova voljena zauvek napustila. Tara je pronašla njegov broj telefona i rešila da se njihovo prijateljstvo ne završi.

Nora i njena mama dale su obećanje da će gospodina Dena posećivati svake nedelje, a čak su ga i pozvale na svoju porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti. “Nora pita za gospodina Dena svakog dana. Brine za njega. Pita se da li je usamljen, da li mu je hladno ili da li ima sira za svoj sendvič. Želi da bude u redu i da se oseća voljeno”, rekla je Tara za Today.com. “Gospodin Den takođe misli na Noru. Nakon nedavne posete, otkrio nam je da je nakon smrti supruge imao problema sa spavanjem svake noći, ali da je, otkako je upoznao moju devojčicu, konačno ponovo počeo lepo da spava. ‘Nora me je izlečila’, rekao mi je.”

Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 20, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 20, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 20, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 13, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Friday, October 7, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Friday, October 7, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 13, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 20, 2016
Posted by Tara Wood, Writer on Thursday, October 20, 2016

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica