Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I zagrljaji se naplaćuju: Ove roditelje je račun iz porodilišta šokirao (FOTO)

Nakon što im je iz porodilišta stigao račun, jedan američki par bio je veoma iznenađen. Bolnica im je naplatila 39,35 dolara za prvi kontakt majke sa bebom!

 Izvor: Foto: Shutterstock

Slika računa na kojoj se vidi stavka "kontakt koža na kožu nakon carskog reza" koju je objavio jedan otac, raširila se društvenim mrežama. 

Međutim kako otac kaže, oni se nisu naljutili zbog naplate jer su bili izuzetno zadovoljni negom, odnosom i pažnjom koju su njegova žena i beba imali u bolnici.

Pogledajte i Moguće ukidanje "Bebi frendli" programa u srpskim porodilištima

Naime, on kaže da su imali pozitivno iskustvo i da je svim zaposlenima koji su pomogli njegovoj ženi da na svet donese njihovo dete neizmerno zahvala, a on je želeo samo da pokaže koliko je američki zdravstveni sistem apsurdan.


Pogledajte i Niš: Sve više trudnica se porađa uz epiduralnu anesteziju

"Čak je pozajmila i moju kameru kako bi nam snimila nekoliko zajedničkih fotografija. Svi koji su učestvovali u tome bili su divni, iskustvo nam je potpuno pozitivno. Samo smo se nasmejali danas, kada smo to videli na računu", objašnjava otac.

Foto Print Sreen/ Imagur

Jedna babica u raspravi ispod fotografije objasnila je zašto primanje deteta u naručje nakon carskog reza predstavlja dodatni trošak.

Pogledajte i Neverovatno rođenje: Još jedna beba u netaknutoj posteljici postala hit na Internetu (VIDEO)

"Nisam znala da bolnice to dodatno naplaćuju, ali prislanjanje kože na kožu u operacionoj sali zahteva dodatnog člana osoblja kako bi pazio na dete. Nekada smo svu decu nosili pravo u jaslice, nakon što bi se lekari uverili da je sve u redu. "Koža na kožu" u operacijskoj sali je novost", objasnila je medicinska radnica.

Izvor: Stil.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica