Ivet Vaskez iz Teksasa je samohrana majka koja je prošle nedelje, nakon što je odvezla sina u školu, primetila da na parkingu ima više automobila nego inače.

Nakon što joj je sin saopštio da je u pitanju "Dan za tate i krofne", ova mama je momentalno okrenula auto i zaputila se ka kući. 

Pogledajte i Dirljive fotografije: Kada unuče rađa baka (FOTO)

Međutim, nije se vratila kako bi izbegla da njen sin vidi svu decu sa tatama u školi, vratila se kako bi se maskirala u tatu. Nalepila je lažne brkove, obukla široku košulju i pantalone, a na glavu stavila kačket i zaputila se ka školi. 

Razlog za njeno prerušavanje je taj što ne želi da joj se dete oseća izostavljeno, jer zna da mu nije lako kada vidi da druga deca imaju tatu koji će ih voditi na ovakve dane. 

Pogledajte i Status koji je lajkovalo više od 80.000 ljudi: Moj sin nosi suknjice od tila, da li sam zbog toga loša majka? (FOTO)

Ivet je sve dokumentovala i objavila na svom Fejsbuk profilu, priča se pročula, post je podeljen preko 17 hiljada puta, a već je dobila pozive sa svih strana sveta da da izjavu za različite portale i televizijske stanice. 

Definitivno nije lako biti samohrani roditelj, ali Ivet je pokazala da je sve lakše uz malo mašte. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama