Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porođajni kreveti zbog kojih Britankama zavide trudnice celog sveta (FOTO)

Jedna bolnica u Velikoj Britaniji dobila je nove porođajne krevete koji su dizajnirani tako da budućim mamama olakšaju porođaj. Pogledajte o čemu je reč i kako oni izgledaju...

 Izvor: Foto: Shutterstock

Bolnica "Royal Devon and Exeter Maternity Services" nedavno se na društvenim mrežama pohvalila modernim porođajnim krevetima koje mnogi smatraju najboljim, budući da umnogome olakšavaju najlepše, ali i najstresnije iskustvo u životu svake žene.

Pogledajte i Moje iskustvo: Kako izgleda vođenje trudnoće i porođaj u Nemačkoj

Kako ističu iz bolnice, osim što budućim mamama pružaju mogućnost da se nameste u što bolju pozu za porođaj, ovi kreveti su idealni jer u njima porodilje mogu da provedu dosta vremena u iščekivanju porođaja dok imaju bolne trudove.

Pogledajte i Iskustvo sa drugog porođaja u Narodnom frontu: I opet... živeo epidural!

Osim toga, uz pomoć stručnih babica, porodilje promenom poze mogu da utiču i na promenu poze bebe u stomaku kako bi se što lakše pripremila na dolazak na svet. Kreveti su osmišljeni tako da ženi omogućavaju promenu više poza, a tu su i drške koje dodatno olakšavaju ceo proces. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica