Niki i Briton Kolkuit su roditelji četvorogodišnjeg dečaka Neša, dvogodišnje Everli i devojčice Isle koja ima svega sedam meseci. 

Dok je u bolnici čekala da rodi svoje treće dete, Niki je bila okružena porodicom, a tu je bila i fotografkinja Laura Paulesku koja je kroz objektiv zabeležila veoma emotivne trenutke. 

Pogledajte i Neodoljive reprodukcije: Bebe kao "detalji" na umetničkim slikama (FOTO)

"Ova fotografija nastala je tokom mog porođaja, malo pre nego što su moje dvoje starije dece otišli da provedu noć sa bakom,” kaže Niki. "U tom momentu moja ćerka Everli je napravila pauzu od skakanja po sobi kako bi se popela na krevet. Samo sam je čula kako govori ‘zagrli me mama,’ i iskoristila sam taj trenutak da zagrlim svoje najmlađe dete pre nego što dobijem novo najmlađe."

"To je čudno u majčinstvu, to osećanje krivice ili tuge kada se opraštate sa jednom bebom dok ste u isto vreme uzbuđene zbog dolaska druge. Uvek se pitam da li sam svom najmlađem detetu dala dovoljno vremena da bude beba kuće, pre nego što sam dobila novu bebu."

Ove fotografije snimljene su još u januaru, ali su postale viralne ovih dana, jer ih je nekoliko sajtova za roditelje podelilo na svojim društvenim mrežama. 


Pogledajte i Kad baka i deka silno žele unuče: Ćerka iznenadila roditelje na najoriginalniji način (VIDEO)

Mama Niki veruje da su se mnogi ljudi povezali sa fotografijom jer je ovaj osećaj "rastanka" univerzalan za sve roditelje sa više dece. 

Fotografkinja Laura izjavila je da je taj trenutak poslednjeg zagrljaja i pozdrava bio veoma poseban, te kako joj je čast što ga je sačuvala. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.