Deveti mesec ume da bude prilično naporan, te ne čudi što mame s nestrpljenjem iščekuju porođaj, ma koliko ih on plašio. Međutim, iako trudnoća traje otprilike 40. nedelja, dešava se da se nekim bebama baš i ne žuri.  

Buduće mame tada pribegavaju različitim metodama. Neke pokušaju porođaj da izazovu seksom, neke jedu baš začinjen kari, druge pokušavaju sa akupunkturom..

Međutim, jedna mama napravila je pravi izuzetak. Naime, Kolbi Falshing (32), je samo pratila uputstva svog doktora, koji je joj rekao da izbegava stres, pa je odlučila da ode na vejksurfing na Centervil jezeru u Minesoti. 

Kao svaka dobra i moderna mama, ako već radite neuobičajene stvari - snimićete ih i podeliti na društvenim mrežama. 

Pogledajte i Dok mu se žena porađala, budući tata greškom završio na operacionom stolu

Kolbi je svoj video podelila uz objašnjenje da je bila pod stresom i da je htela da provede dan na brodu kako bi se opustila. 

"Pa... Morala sam. Možda vejksurfing pokrene ovo!" napisala je u opisu, i dodala: "Neudobno mi je i noge me bole kao nikada. Osećam se kao da me igle stalno bodu. Oticanje. Glavobolje. Mučnina. Gorušica. I blagi grčevi/kontrakcije. Činim da bol izgleda dobro."

Osim što izgleda dobro, ovo izgleda neverovatno lako. A sudeći po njenom Instagram profilu, mama se ovim bavila tokom cele trudnoće!

Pogledajte i Budući tata slučajno uslikao najzanimljiviju trudničku fotografiju ikada (FOTO)

Doktori preporučuju trudnicama da nastave sa vežbama koje su radile pre nego što su ostale trudne, te je Kolbi dobila dozvolu od svog doktora da nastavi sa vejksurfingom. Ali, iako ima dozvolu od njega, naišla je na neodobravanje mnogih. 

A photo posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on Aug 6, 2016 at 11:27am PDT

"Ljudi očekuju da su trudnice fragilne i da bi trebalo da sede kod kuće i čekaju da se nešto desi," rekla je jednom magazinu. "Pazim na svoju sigurnost i znam šta radim. Mislim da je dobro da slavimo šta naša tela mogu!"

Pogledajte i Prava retkost: Beba rođena bez ideje da se svet oko nje promenio (VIDEO)

Ona konstantno uverava sve da surfuje toliko polako, da kad bi pala ništa se ne bi desilo ni njoj ni bebi.

Kolbi se porodila pre nekoliko dana, i donela malenog Vilbura na svet!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.