Džastin MekKejb iz Burbanka u Kaliforniji doživela je veliku tragediju kada joj se muž, Džon Pol, ubio nakon dugogodišnje borbe sa depresijom. Ova majka dvoje dece utehu je našla u hrani, i jela je sve dok nije dostigla težinu od 141 kilogram!

"Jela bih između pet i deset hljada kalorija dnevno. Bila sam potpuno slomljena i tugovala sam. Nisam imala želju za životom."

Pogledajte i Neobična dijeta: Majka dvoje dece smršala 50 kilograma pravljenjem selfija (FOTO)

Ova udovica živela je tako - večerajući pet parčadi pice i pileća krilca za večeru - sve dok jednog dana nije napravila fotku koja je promenila sve. "Nisam se prepoznala. Izgledala sam izgubljeno, slomljeno i puna tame. Tako sam počela da svakog dana pravim selfije u nadi da ću se prepoznati i vratiti svoje svetlo," rekla je Džastin za magazin UsWeekly.

Međutim ona nije uradila samo to. Za malo više od godinu dana ona je izgubila neverovatnih 57 kilograma, i dokumentovala je svoje putovanje dnevnim slefijima. "Svakodnevno fotografisanje i poređenje tih fotki sa starima mi je dalo želju da nastavim dalje i da se borim da budem osoba koja sam zaista bila," objasnila je. 

Ona sada teretanu smatra najboljim vidom terapije, i vežba čak šest dana nedeljno. Njene omiljene vežbe su: časovi spina, pešačenje i dizanje tegova, a pored toga ona onlajn radi sa ličnim trenerom i potpuno je izmenila svoju dijetu. 

Pogledajte i Nekada debeljuca, danas takmičarka u bodibildingu: Mame, ne gubite volju! (FOTO)

"Našla sam ljubav prema sebi i samopouzdanje. Osećam se nazaustavljivo," kaže Džastin.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.