Da vam je neko ranije ponudio ovakav proizvod koji navodno vrlo uspešno ublažava nelagodu izazvanu bebinim grčevima, verujemo da bi vam to znatno olakšalo prve mesece s vašom bebicom.

Pogledajte i 8 strategija za smirivanje grčeva kod beba

Svako ko je imao priliku (nedeljama i mesecima) da proživi tu muku kada doslovno nikako ne možete pomoći svojoj bebici zna da je svaka novotarija na tržištu vezana uz taj problem itekako dobrodošla. I potrebna - ne samo bebi već i roditeljima.

A photo posted by Babocush (@babocush) on Aug 1, 2016 at 3:02pm PDT

Prepoznala je to i fabrika Bejbokuš (Babocush) čiji su stručnjaci proizveli jastuk za grčeve - malu umirujuću ležaljku na koju se beba stavi na stomačić i začudo, prestane sa plakanjem jer je jastuk opuštajuće ljulja baš kao što to inače čine mama ili tata. Beba je na stomaku te se na tom području greje, a ljuljajući osećaj daje joj dovoljnu utehu da prebrodi bol i nelagodu.

Pogledajte i Iskustva (Yu)mama: Kako sam rešila problem grčeva kod bebe

Uz pomoć Bejbokuš jastuka sada i roditelji mogu malo odahnuti, jer, zaista, svako čija je beba imala grčeve zna koliko je teško podnositi takve svakodnevne situacije koje znaju da traju satima.

Jastuk se inače prodaje zasebno, a lako ga je namestiti na običnu njihaljku za bebe, kao što možete videti u videu ispod.

Kako je vidljivo u njihovoj onlajn prodavnici jastuk se trenutno nudi po akcijskoj ceni od 99 funti, što nije malo, ali postoji li cena koja će roditeljima čija beba ima jake i dugotrajne grčeve biti prevelika?

Izvor: Index

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.