Svako dete dok je još sasvim malo ima svog najboljeg plišanog drugara kojeg ne ispušta iz ruku, a četvorogodišnji Kolin je nedavno ostao bez svog drugara Fezika - plišanog slonića.

Fezikovo i Kolinovo drugarstvo počelo je još dok je Kolin bio u maminom stomaku. Kolinova mama Tebi Mering izjavila je za Today.com da su ona i njen verenik kupili slonića pred sam kraj njene trudnoće, kao i da su mališan i Fezik od prvog dana nerazdvojni.

Pogledajte i 10 igračaka koje ne bi trebalo da poklonite detetu

“Kolin je obožavao da se igra sa Fezikom i da ga sluša svake večeri pred spavanje. Taj blesavi slonić svuda je išao sa nama”, objasnila je mama Tebi.

Međutim, jednog dana Fezik je nestao. Kolinovi roditelji mislili su da je dečak svoju igračku zaboravio kod bake i deke, ali ipak Fezika ni tamo nije bilo.

Pogledajte i Oglas koji je sve oduševio: Pažnja, pažnja, jedan meda traži svog malog vlasnika

Da bi utešili svog sina koji bi se u sred noći probudio plačući i tražeći Fezika, roditelji su zamolili prijatelje i porodicu na društvenim mrežama da Kolinu šalju razglednice i pisma od Fezika. Njihov porodični prijatelj došao je na još bolju ideju predloživši da zamole korisnike društvene mreže Reddit da u fotošopu urade razglednice na kojima Fezik pozira iz raznih delova sveta.

Tako je Fezik dospeo do najvećih svetskih znamenitosti pozdravljajući svog drugara Kolina, a ovo su samo neka od poznatih mesta na kojima je do sada bio:

A photo posted by Leo (@swleo) on Jul 8, 2016 at 9:29am PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama