Fotografija na kojoj mama doji svoju prevremeno rođenu ćerku, po njenim rečima, nije trebalo ni da postoji. Naime, mnogi su mislili da se ovo neće ni dogoditi, ali malena Dalaja je uspela i na fotografiji, koja je upravo iz tog razloga postala viralna, ona ima samo četiri nedelje, a rođena je čak 12 nedelja pre vremena.

“Ovo smo moja devojčica i ja danas. Ona ima samo četiri nedelje. Rođena u 28. nedelji. Vodenjak je pukao u 21-oj nedelji i jedina opcija koju su mi doktori nudili bio je prekid trudnoće. Nakon dve nedelje ležanja kod kuće i pet nedelja u bolnici ona se rodila hitnim carskim rezom zbog abrupcije posteljice. Doktori su ipak smatrali da neće preživeti, s obzirom da nije bilo dovoljno vode kako bi se pluća razvila.

Međutim, ona je ovde sa mnom i zdrava je. Nije joj trebalo kiseonika. Osim toga, rečeno mi je da ću moći da dojim tek od 34/6. nedelje gestacije, ipak, evo nas u 32-oj nedelji. Ona svima dokazuje da greše!”, napisala je Dilajina mama pored fotografije objavljene na popularnoj Fejsbuk stranici Breastfeeding Mama Talk.