Dojenje u javnosti je još uvek u većini razvijenih zemljama tabu tema, a mnoge mame se zbog osuda ne usuđuju da van kuće nahrane svoju bebu.

Na sreću, postoje hrabre mame kojima nije važno ništa osim toga da njihovo dete bude srećno i zadovoljno. Među njima je i novopečena mama Brijar MekKvin sa Novog Zelanda. 

Pogledajte i Dojenje u javnosti: Fenomenalan odgovor jedne mame na Fejsbuku (FOTO)

Brijar je nedavno izašla sa svojim dvomesečnim sinom u restoran gde ga je dojila kada joj je prišla starija gospođa i maltene je dovela do suza, ali suza radosnica.

Brijar je svoju neobičnu situaciju iz restorana podelila i na svom Fejsbuk profilu, a baka je za kratko vreme osvojila simpatije širom sveta.

“Jutros mi se dogodila najslađa moguća situacija koju želim da podelim sa vama. Naime, danas sam prvi put rešila da sama izađem na doručak sa svojim dvomesečnim sinom. Taman kada sam dobila naručeno jelo i toplu čokoladu Džekson je počeo da plače, jer je bio gladan. Naravno odmah sam ga stavila na dojku, a nakon samo nekoliko minuta prišla nam je starija gospođa. Bila sam uplašena, misleći da će prići i zahtevati da prekinem sa dojenjem, međutim, umesto toga ona je počela da secka moj doručak. Rekla mi je: “Kako si ti dobra mama, ne smemo dozvoliti da ti se jelo ohladi”. Doslovno sam mogla da zaplačem. Najljubaznija dama IKADA”, napisala je Brijar uz fotografiju.

Njena objava lajkovana je više od 300 hiljada puta, a baka je zaslužno postala prava zvezda.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.