Na internetu se nedavno pojavila fotografija koja je za vrlo kratko vreme postala viralna.

U pitanju je naizgled obična fotografija na kojoj maleni dečak spava, a koju je na društvenoj mreži Imgur objavila njegova mama. Međutim, priča koja se krije iza toga mnoge je naterala da se zapitaju:

Pogledajte i Film koji će vas naterati na razmišljanje: Dečak sa starim cipelama (VIDEO)

"Naša četvoročlana porodica poslednje tri godine živi u jednokrevetnom apartmanu. To je izvodljivo jer moja deca imaju dve i četiri godine. Međutim, u poslednje vreme četvorogodišnji sin je crtao svoju sobu i pitao supruga i mene kada će dobiti svoju sobu. Na žalost, budući da je moj suprug tek skoro završio fakultet i da živimo samo od njegove plate, još uvek nismo spremni za preseljenje. 

Srećom, dobar prijatelj dao nam je krevetić njegovog mališana pa smo u uglu sobe napravili “sobu” za sina. Ne mogu da vam opišem njegovu sreću i zahvalnost zbog “tako prelepe sobe”. Rekao je da će da pozove sve drugare u sobu i uveliko planira kako će da je dekoriše.

Pogledajte i Poruka jedne mame: Siromaštvo nije prepreka za sreću porodice

U trenutku sam istovremeno osetila sreću i stid. Uvek sam se žalila i upoređivala svoj život sa tuđim, a nisam ni bila svesna koliko toga imam. Želim da zauvek pamtim ovaj trenutak."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.