Delanej je energična devojčica sa plavim kovrdžicama koja vreme provodi zabavljajući se sa svojim vršnjacima i  igrajući se sa igračkama.

Ipak, njeno rođenje nije bilo ni blizu onome na šta ste do sada navikli. Nju je rodila surogat majka, međutim, kada je bila u drugom mesecu trudnoće, lekari su savetovali da se trudnoća prekine jer će beba biti rođena sa Daunovim sindromom. 

Pročitajte i...Neverovatna priča: Porodila se četiri nedelje nakon što je otkrila da je u drugom stanju (VIDEO)

Osim toga surogat majci Andrei rečeno je da će beba biti rođena sa bolestima srca, autizmom i da verovatno neće imati potpuno razvijeno čulo vida.

"Ljudi koji su kontaktirali Andreu, želeli su da se trudnoća prekine", izjavila je za portal People Andreina partnerka Keston. "Ja sam im rekala da je izbor da li žele dete bio njihov, ali da odluka o prekidu trudnoće zavisi samo od Andree."

Andrea je odlučila da rodi bebu, a tokom trudnoće pila je suplemente za razvoj bebinog mozga i informisala se o životu sa Daunovim sindromom.

Vidite i...Roditelji osudili zgodnu mamu: Vrat tog jadnog deteta je važniji od fotografisanja! (FOTO)

Nakon rođenja, u julu 2013. godine, Dalanej je preživela operaciju srca, ali od tada joj je zdravlje u savršenom stanju. 

Andrea i Keston izdale su knjigu kako bi proširile svest o Daunovom sindromu i životu sa istim.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.