Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaštite svoju decu na vreme: Video koji bi svaki roditelj trebalo da pogleda (VIDEO)

Društvene mreže su veoma opasne, pogotovo za maloletnu decu koja su lakoverna i poveruju u svašta, a ovaj video će vas u to i uveriti...

 Izvor: Foto: Fejsbuk

Svi roditelji bi trebalo da pogledaju ovo i da shvate koliko je opasno ostaviti deci da sami koriste društvene mreže. Pedofili vrebaju!

Povezane vesti

Sve je češća pojava da deca u nižim razredima osnovne škole imaju profile na društvenim mrežama. 

Povezane vesti

"Ako nisi na Facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži - kao da ne postojiš". Međutim, iako ih mnogi shvataju bezazleno, društvene mreže mogu da budu izuzetno opasne, a to dokazuje i video koji je nedavno objavljen upravo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Često, bez znanja roditelja, deca, a posebno tinejdžeri mogu da ugovore sastanak sa nekim za koga, naivno, misle da je neko drugi. 

Pogledajte:

Pedofili na društvenim mrežama - Zaštitite svoju decu!

Ovaj video treba da pogledate sa svojom maloletnom decom koja se koriste društvenim mrežama. Ako nemate vlastitu decu prosledite video prijateljima jer ko zna, možda ćete spasiti neki mladi život...Društvene mreže nisu bezopsne, pune su predatora, pedofila i manijaka koji vrebaju maloletnike. Zaštitite svoju decu! Edukujte ih! #deca #internet #pedofil #srbija

Posted by Global Media on Tuesday, March 22, 2016

Projekat je sufinansiran iz budžeta Grada Beograda, Gradske uprave Grada Beograda, Službe za informisanje

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica