Mesecima i mesecima je čedrdesetogodišnja Udona Hebert ignorisala simptome trudnoće, a jedan od najočiglednijih simptoma bio je oštar bol u stomaku - toliko oštar da je Udona morala da prekine sa usisavanjem kuće i legne da odmori. 

Međutim, iako mnogi smatraju u da je prosto nemoguće da žena ne zna da je u drugom stanju, Udonin slučaj je zaista jedinstven.

Pogledajte i Priča mame koja nije znala da je trudna: Rekli su mi da me stomak boli zbog lošeg varenja (FOTO)

Naime, ona i njen suprug su 20 godina pokušavali da dobiju bebu. Išli su na brojne tretmane, ali ništa nije pomoglo, a Udona je čak mislila i da ima tumor.

“Nekoliko meseci sam osećala da mi se nešto pomera u stomaku, ali sam naravno odmah pomislila na najgore i nisam želela nikome da govorim. Svake večeri sam se molila i tešila sebe da će biti onako kako mora biti”, objašnjava Udona.

Međutim, Udonina mama ju je savetovala da uradi test na trudnoću. Kada je videla dve crtice na testu, Udona se toliko rasplakala da nije mogla da dođe do reči i objasni suprugu šta joj je. Kada je otišla na lekarski pregled, rečeno joj je da je u 33. nedelji trudnoće.

Gotovo samo četiri nedelje od kako je saznala da je trudna, Udona je donela svoje prvo malo čudo na svet - dečaka Bruksa Majora.  

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.