Kejtlin Pavel, mama petogodišnje devojčice Kloi, shvatila je da se nešto čudno dešava kada i nakon višemesečnog lečenja infekcije sinusa, nos njene devojčice nije prestao da curi. "Zeleno, zeleno, konstanto zeleno i smrdljivo", rekla je ova mama za kalifornijski ABC7 News.

Naime, tri lekara su lečila malu Kloi, misleći da ova devojčica ima infekciju sinusa. Međutim, ona uopšte nije reagovala na antibiotike. Stomatolog, takođe, nije pronašao uzrok sekreta koji se, inače, slivao samo iz jedne nozdrve. 


Pročitajte i... Uspešna tehnika vađenja predmeta iz nosića


Prošli su meseci dok njen ujak jednog dana nije ohrabrio devojčicu da izduva svoj nos, i gle čuda, iz njega je izletela raspadnuta zihernadla! 


"To je bio veliki predmet. Bio je veći od njenog nosa. Bili smo užasnuti. Pitala sam je začuđeno: 'Da li si ti stavila to unutra?' Odgovor je bio potvrdan. Rekla je da je zaboravila da mi kaže", izjavila je mama Kejtlin.


Pročitajte i... Krvarenje iz nosa kod dece

Mala Kloi priznala je da je ubacila zihernadlu u svoju nozdrvu dok je gradila zamak, "samo da bi videla koliko daleko može da je gurne". 

Foto: Youtube/preentscreen

Nakon ovog užasavajućeg iskustva, mama male Kloi je naišla na brojne osude, a čak je i primila mejl sa rečima koje su je zabolele - optužili su je da je užasan roditelj. 

"Nadam se da ljudi razumeju da se to može desiti i njihovoj deci i da to ne čini njihovu decu glupom- zbog toga što su to uradila i nisu posle nikom ništa rekla o tome", kaže Kejtlin.

Izvor: Parents

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama