Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi susret bebe i psa: Dobro nam došla, Maja (VIDEO)

Trenuci kada kućni ljubimac upoznaje novog, počasnog člana porodice, uvek su emotivni i posebni. Upravo takav je i susret Kenza i male Maje...

  Izvor: Foto: Youtube

Mišljenja ljudi po pitanju toga da li bebe i kućni ljubimci treba da budu zajedno su veoma različita, ali istraživanja su potvrdila da ljubimci jačaju dečji imunitet i smanjuju rizik od alergija. Ako ništa drugo, uče ih drugarstvu, ljubavi prema životinjama i čine njihovo detinjstvo srećnijim. 

Povezane vesti

Naravno, veoma je važno izabrati ljubimca koji odgovara porodici sa decom, posebno kada su psi u pitanju. Rasa Šiba je, na primer,  veoma odana i nežna prema mališanima, a jedan primerak ove rase je i presladak Kenzo koji je nedavno imao priliku da upozna novog, najvažnijeg člana svoje porodice.

Pas je plašljivo i poslušno prišao tek rođenoj bebi, a njegovo oklevanje završilo se simpatičnim psećim njuškanjem i poljupcima koje je uputio Maji. 

Povezane vesti

Reakcija male devojčice takođe je bila neodoljiva, ona je svojim ručicama pokušala da dodirne svog novog drugara.  

Pogledi prijateljstva koje su uputili jedno drugom govore o uspostavljanju čvrste veze i Kenzo će zasigurno postati glavni zaštitnik ove slatke bebe.

Trenuci kada kućni ljubimac upoznaje novog, počasnog člana porodice, uvek su emotivni i posebni. Upravo takav je i susret Kenza i male Maje...
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica