Britanka Ester Houp (23) mislila je da boluje od sindroma iritabilnog creva, ali se ispostavilo da su doktori pogrešili sa dijagnozom.

Houp se žalila na grčeve u stomaku i bolove u leđima, što su doktori pripisali probavnim poteškoćama i prepisali joj laksative. Kada su se bolovi pojačali, Houp se vratila u bolnicu, gde joj je dežurni doktor rekao kako "se to njeno telo priprema za odlazak u toalet".

Ostavili su je samu na bolničkim kolicima, a samo dvadeset sekundi kasnije rodila je ćerku Lili Houp-Mur. Kada su se se doktori vratili, videli su je sa devojčicom u naručju.

"Znala sam da je beba čim sam shvatila da izlazi iz pogrešnog mesta, rekla je Houp.

"Osetila sam joj glavicu i vrisnula da pozove sestru. Prošlo je nekoliko sekundi pošto je izašao iz sobe, a beba je već došla na svet. Nisam mogla da verujem da je moja, nisam znala šta da radim radim, bila sam histerična", ispričala je Houp.

"Bila sam u potpunom šoku. Primila sam kontracepcijsku injekciju i nije mi bilo ni na kraj pameti da bih mogla da ostanem u drugom stanju", ispričala je mlada mama.

Spomenula je i doktora koji joj je rekao da ide u toalet kada joj je u stvati pukao vodenjak.

"Pogledao je dole i rekao da uriniram, jer se moje telo spremo za WC. Meni to nije izgledalo kao mokraća i počela sam da paničim", ispričala je Houp.

Majka i beba se sad odlično osećaju i imaju podršku porodice i prijatelja.