Kristina Pimenova je desetogodišnjakinja iz Rusije, koja se manekenstvom bavi već sedam godina. Na društvenim mrežama ima milione pratilaca, angažuju je mnogi poznati dizajneri, a ima i ugovor sa poznatom modnom agencijom iz Los Anđelesa, na čemu bi joj pozavidele i mnoge starije koleginice.

Međutim, ova devojčica nije srećna jer je muškarci već u ovim godinama posmatraju kao seksualni objekat, a njenu mamu to nimalo ne brine. Kako bi privukla pažnju na svoje dete, ova mama objavljuje fotografije svoj elepe ćerke na Fejsbuku i Instagramu, piše Daily Mail.

Pročitajte i: Kada je pravo vreme da dete otvori svoj nalog na Fejsbuku

Neke od pomenutih fotografija su provokativne, te majku nedužnog deteta ljudi širom sveta osuđuju i govore da bi trebalo da detetu pruži bezbrižno detinjstvo. Međutim, ova majka, koja je i sama bila model, ne deli njihovo mišljenje.

Photo @alenakunda

Posted by Kristina Pimenova on Monday, December 29, 2014

Osim što je malena Kristina primorana da svakodnevno čita neprimerne komentare koji aludiraju na seks tipa: "Ti si jako seksi i dovodićeš me do ludila za koju godinu", ona čita i veliki broj negativnih komentara, koji mogu da utiču na samopouzdanje i normalan psihički razvoj. Posledice ovakvih događaja, mogu da se osete i u kasnijim godinama života, ističu psiholozi.



Izvor: 24sata.hr

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.