Čedrdesettrogodišnji Deklan Rodni iz Velike Britanije je u roku od dve godine postao otac više od 50 dece. On ima čak i svoj sajt preko kojeg ugovara usluge, a samo u toku ove godine 31 beba ima njegove gene, dok je 15 žena trenutno trudno s njim. Deklan je istakao da je do sada bio veoma uspešan u svom poslu, pa mu se dogodilo i da u roku od 24 sata, čak tri žene zatrudne.

"Mnogi muškarci misle da je postati donor sperme lak posao. Ali nije. Morate da imate dobre plivače", rekao je Rodni za "Mirror".

— Ben Ellery (@benellery) February 22, 2015

Njega veliki broj medicinskih stručnjaka kritikuje jer je "tempirana bomba", tačnije njegov proces ne nadgleda tim profesionalaca. Ono najbitnije je da se ne zna da li on boluje od neke bolesti, jer on preko interneta "obavlja posao".

Super-donor je priznao da je jednom "obavio posao" i u muzeju, a da je proizvod predao majci u jednom kafiću u šolji od kafe.

"Donatori jaja se tretiraju kao sveci, ali donatori sperme se tretiraju kao obojeni dečaci. Ali ja ne radim lošu stvar. Ja se toga ne stidim", dodao je Rodni.

Pogledajte i Divna ljubavna priča: Od donatora sperme do aktivnog oca (VIDEO)

On kaže da je pomogao ženi koja je unakažena, a koju niko ne želi, žrtvama silovanja koje očajnički žele da postanu majke, ali ne mogu da budu sa čovekom i ženama sa punim radnim vremenom koje nemaju vremena da se upoznaju sa nekim...

Njemu ne bi bilo dozvoljeno da donira spermu licenciranim objektima, da donori budu u rasponu godina od 18 do 41 godine i da ne doniraju više od 10 puta. Ali za privatne donore, kao što je Rodni, se to ne računa.

Deklan se na sav glas hvali kako je pomogao lezbejskim parovima, onima koji pate od steriliteta ili ljudima koji su imali vazektomiju.

Na njegovom sajtu, on se nudi ženama kako bi im pomogao i to "bez ikakvih obaveza", ali često zna i da poseti žene s kojima je bio u "odnosu".

U svakom slučaju, Rodni kaže da nikada nije spavao sa nekom ženom ili da je imao ikakav seksualni kontakt. Pre nego što donira, on prvo proveri u kakvom je fizičkom stanju žena kojoj će pokloniti spermu, a najbitnije je da - ne puši.

Super - donor ima na papiru osmoro svoje dece, dok njegovo najstarije dete ne podržava to što radi.

Izvor: 24 sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.