Amerikanka Anđela Rou se ugojila nakon rođenja prvog deteta, a utehu je pronalazila u hrani kada niko nije bio u okolini da je osuđuje.

Ipak kada je shvatila da je nabacila čak 31 kilogram, ona je rešila da nešto preduzme povodom toga. 

Ova 38-godišnjakinja je napravila plan dijete, a brzu hranu koju je redovno (krišom) kupovala, zamenila je paketima keksa. 

Svoju motivaciju za gubljenjem kilograma je pronašla u činjenici da je premlada da bi bila debela i da ne želi 40-u godinu svog života da dočeka kao ogromna žena.

Mama devojčice Mili i dečaka Džejmsa je izjavila: “Nikada nisam bila zaista mršava, a kilaža je počela da se nagomilava kada sam kao mama ostajala kod kuće sa decom. Tada bih živela da bih jela i nikada nisam vodila računa o tome koliko kalorija unosim u organizam.”

Kako bi se utešila, ona je počela tajno da jede. Kad nikoga nije bilo kod kuće, Anđela bi jela sve redom, a potom bi večerala u društvu porodice. 

"Moja težina je izmakla kontroli i nisam imala ni malo energije - želela sam samo da ostanem kod kuće i da jedem. Kada su mi prijatelji rekli da će se venčati, znala sam da je to prilika da učinim nešto sa svojom težinom. Nisam želela da im upropastim slike svojim izgledom."

Još jedan od motiva da konačno skine višak kilograma bio je i taj što je prilikom vožnje avionom morala da se stisne u sedištu, a pojas bi je jedva obuhvatio. 

Anđela se pridružila organizaciji za planiranje telesne mase u Kembridžu, nakon što je videla da se taj plan pokazao kao uspešan kod prijateljice, tako da je prva četiri meseca živela unoseći 400 kalorija dnevno. 

Uspela je da smrša, i da sa 105 kilograma spadne na 70 za samo četiri meseca, tako da je stigla na vreme da se pripremi za venčanje svojih prijatelja. 


Foto: Profimedia

Anđela trenutno živi sa suprugom Daren i svojom decom, 10-godišnjom Mili i 12-godišnjim Džejmsom i sada pokušava da se ostvari i na poslovnom planu.

Ona je izjavila da je neverovatan osećaj postići svoj cilj i da su ljudi bili toliko oduševljeni njenom pojavom da je većina nije isprva ni prepoznala. 

Posle gubitka težine počela je da obnavlja kontakte sa prijateljima koje je izbegavala u strahu da je neće osuditi. 


Foto: Profimedia

"Otkako sam izgubila kilograme, mnogo sam srećnija. "Napunila" sam svoje samopouzdanje i sada se konačno mogu od srca nasmejati jer je ovo velika prekretnica u mom životu", izjavila je Anđela. 

Anđela Rou sada uživa u šopingu i ističe da joj se dopada što ima toliko izbora prilikom kupovine, jer više nije ograničena na butike za gojazne.