Nikolina Pišek i Vidoje Ristović u subotu će organizovati veliku proslavu prvog rođendana svoje ćerke Une Sofije u hotelu u kojem je 22. novembra i Severina napravila svadbu za 600 zvanica, piše Kurir.


Ponosna mama: Ćerkica Nikoline Pišek izgovorila prvu reč (FOTO)

Ipak, voditeljka će po svemu sudeći na proslavu pozvati manji krug prijatelja koji će uživati u bajkovito dekorisanoj sali u čast Une Sofije.

Izvori bliski hrvatskoj voditeljki tvrde da će goste zabavljati Martina Vrbos, a poseban akcenat stavljen je na rođendansku tortu rađenu po motivima iz bajke Pepeljuga.

Rođendan Une Sofije zapravo je danas, a tom prilikom njena emotivna majka podelila je dirljivu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ponosna mama: Ćerka Nikoline Pišek posvetila se humanitarnom radu (FOTO)

“Tačno pre 365 dana u ovaj trenutak došla si na svet i postala centar našeg svemira... Nismo ni sanjali koliko ljubavi stane u dva i po kilograma bebe... Želimo ti da ti svet bude veliki poligon za igranje, da u životu srećeš samo dobronamerne ljude, da svojim osmehom menjaš svet na bolje, da budeš sve što poželiš, a mi ćemo svim silama nastojati da nikada nemaš razlog za strah.... Malo je reći - volimo te, bubice”, poželela je Uni Sofiji majka Nikolina.

Točno prije 365 dana u ovaj trenutak došla si na svijet i postala centar našeg svemira...Nismo ni sanjali koliko...

Posted by Nikolina Pisek on Wednesday, December 2, 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.