Ona je pre nekoliko dana prošetala ulicama Njujorka i naišla je na prodavnicu igračaka koja se zatvara. Iako bi mnogi pojurili da svojoj deci kupe igračke po sniženim cenama, Šarol ona je odlučila da se rastane od veće količine svog novca, za dobrobit i makar malo sreće dece koja nisu privilegovana i koju neće dočekati pokloni ispod jelke. Ona je kupila čitavu prodavnicu, zapakovala sve poklone i poslala ih njujorškom odseku za beskućnike.


Pogledajte i Humani gest jedne mame: Ove zime beskućnicima u Kanadi neće biti hladno (FOTO)

Vođa specijalnih projekata ovog odseka, Antonio Rodrigez, ostao je bez teksta. Karol donira dosta novca i stvari svake godine, ali ovaj njen čin morao je biti podeljen sa javnošću. „Jedna priča često inspriše druge da urade nešto slično, ili pomognu onoliko koliko su u mogućnosti. Verujte nam, nijedna donacija nije previše mala, pa bila ona i jedan dolar. Taj dolar će jednom detetu kupiti jedan slatkiš, koji je često najlepši deo njihovog dana“, rekao je.

Delo ove žene je zrak inspiracije za one ljude koji često rasipaju svoj novac, bez razmišljanja da li bi on nekome bio potrebniji. Njihovo malo, nekome će biti zaista mnogo. Hiljadu dolara donacije, može promeniti život jednog deteta, koje će dobiti zimsku garderobu, plaćenu užinu u školi, ili šta god da mu je potrebno. Naravno, svako bira kako će trošiti svoj novac, ali ono što se mora naglasiti je jednostavno – donacija nikada nema dovoljno, a posebno ne ovako velikih poput ove koju je Karol dala.

Njoj želimo puno sreće i radosti, i da lepo provede praznike, a nadamo se da smo neke od vas inspirsali da budete vođeni njenim primerom i u skladu sa svojim mogućnostima, učinite neko dete srećnim!

Izvor: Luxlife

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.