Niko ne ume da se raduje iskrenije i snažnije nego deca. A ukoliko njihovi roditelji učine sve da im uvećaju razloge za radost i kada i njih same beskrajno ispuni ova emocija, onda nema veće sreće. Upravo tako je bilo proteklog vikenda kada su pop zvezda Jelena Karleuša (37) i fudbaler turskog Bešiktaša Duško Tošić (30) u dečjoj igraonici Dreamland u TC Stadion raskošnim slavljem obeležili divan dan svojih ćerki koje su rođene 7. septembra. Mlađa Nika napunila je šest, a starija Atina sedam godina, ali imala je i dodatni povod za proslavu jer je svega nekoliko dana pre toga krenula u prvi razred.


Pročitajte i... Jelena Karleuša: Danas nam je divan dan, Atini i Niki rođendan (FOTO)

- Nije bilo šanse da propustim rođendan svoje dece. Bukvalno sam došao u pauzi između dva treninga i odmah posle proslave vraćam se nazad u Istanbul – istakao je Duško, čiji širok osmeh na najbolji način oslikava njegovo raspoloženje.

- Ponosna sam kao majka i supruga – kaže Jelena dok se osmehuje Dušku, a svojom dlanom steže ručice obe ćerke. 

Ponosna mama potrudila se da od rođendanske proslave napravi bajku za pamćenje. Sve je bilo u znaku Elze i Ane, junakinja animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo, koji slavljenice obožavaju. 

Za divan dan naslednica ovog bračnog para bili su angažovani glumci, klovnovi, mađioničar, žongleri i maskote omiljenih dečjih likova koji su ambijent učinili takvim kao da je omiljena bajka slavljenica na trenutak oživela. Na ulazu igraonice ispunjene najlepšim emocijama goste je dočekivao akrobata na štulama, kao i klovn koji je zagrevao atmosferu pred početak predstave


Pročitajte i... Jelena Karleuša sa ćerkicama: Jutarnja vožnja sa mamom (FOTO)

U jednom uglu dominirale su dve impozantne rođendanske torte u obliku dvorca koje je spajao mostić, što je sve zajedno činilo jednu celinu. Pravo poslastičarsko umetničko delo dostojno Jeleninih i Duškovih princeza. Zajedno sa slavljenicama i njihovom mnogobrojnim drugarima, svećice je duvala glumica maskirana u Elzu.

Da su Atina i Nika omiljene među decom, dokaz je i činjenica da je na njihov rođendan došlo pedeset drugova i drugarica iz Nikinog vrtića i Atininog razreda. 

- Njih dve imale su samo jednu rođendansku želju, a to je da ja dođem, što me je snažno ganulo. Veoma su skromne i nisu tražile bukvalno ništa drugo. Jelena je bila zadužena za čitavu organizaciju i kao što vidite, ona to radi tako dobro da smo čak i mi matori ostali bez daha – rekao je uspešni sportista, a njegova supruga je dodala:

- Naša deca predstavljaju lep primer dobrog kućnog vaspitanja i nege. Nisu razmažene već skromne, znaju da cene i poštuju druge, da kažu hvala i slušaju starije. Atina je krenula u prvi razred i već pokazuje fantastične rezultate. Iako još ide u vrtić, Nika uveliko čita i piše, pa kako onda da ih ne nagradim rođendanskim slavljem za pamćenje? Zaslužile su to svojim trudom i radom. Ponoviću ono što je Duško rekao –  one su devojčice koje za svoj rođendan za poklon nisu tražile ama baš ništa i tim pre imam potrebu da im pružim sve što mogu. Za mene nema veće nagrade od toga da svoju decu vidim srećnu i nasmejanu.


Pročitajte i... Ponosna majka Jelena Karleuša: Atina, mamin đak prvak (FOTO)

Ovom slavlju u domu uspešnog bračnog para prethodio je još jedan svečani trenutak, Atinin polazak u prvi razred.

- Obe idu u privatnu školu jer želim da ih poštedim dečje okrutnosti kroz koju sam kao osnovac i dete poznatih roditelja prošla. Zaštitiću ih koliko god budem mogla, ali neću ih držati pod staklenim zvonom. Vaspitanjem i radom naučiću ih da budu sposobne da same donose ispravne životne odluke. Koliko god se Duško trudi da ih razmazi, ja nastojim da budem autoritet koji je svakom mladom čoveku potreban – iskrena je Jelena. 

Tekst: Saša Tošić


Izvor: Story.rs

Da bi svojim devojčicama, Atini i Niki, organizovala rođendan koji će dugo pamtiti, pevačica Jelena Karleuša oživela je omiljenu bajku svojih ćerkica u jednoj beogradskoj igraonici.