Ona je prkosila lekarima i nastavila da trenira i kada je bila u devetom mesecu trudnoće - a danas kaže da je njena opsednutost treninzima i povećanjem mišića još veća nakon što je rodila četvrto dete.

Lorna je do samog trenutka porođaja podizala tegove od 100 kilograma i to šest sati nedeljno i priznaje da se suprotstavljala savetima lekara da treba ipak malo da uspori. 

Dok je nosila četvrtu bebu Kvin, hirurzi su otkrili da Lorna ima malih problema u stomaku, što je uobičajeno kod mišićavih žena, ali to je bio znak da ona mora smesta da prekine sa podizanjem tegova.

Ali samo šest nedelja od tog pregleda i razgovora sa lekarima, Lorna se vratila u teretanu.

"Babica mi je rekla da moram da se malo smirim, ali ja sama najbolje poznajem svoje telo, tako da sam nastavila", ističe ona.

Majka četvoro dece se kvalifikovala za žensko takmičenje u bodibildingu koje je održano u Velikoj Britaniji. A neverovatno je to da je Lorna samo deset meseci nakon porođaja i rođenja devojčice carskim rezom dogurala do samog finala.

Unosi 4.000 kalorija dnevno i cilj joj je da njeni mišići budu što veći, a isto tako priznaje da nikada neće biti zadovoljna njihovom veličinom.

"U bodibildingu je jako važno da nakon svakog takmičenja budeš sve veći i bolji. Nikada nisam bila sama sebi dovoljno velika, tako da se oduvek takmičim sama sa sobom, želim da povećam svoju veličinu", rekla je Lorna.

Danas i dalje ima naporne treninge, majka je Tejloru (15), Marli (13), Reidu (8) i Kvin (1), obavlja sve kućne poslove, supruga je, a takođe radi i puno radno vreme kao vatrogasac i to 14 godina.

Ona ima punu podršku svog supruga Stivena (32) koji je takođe bodibilder, s kojim se i upoznala na takmičenju.