Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gest koji je dirnuo svet: Devojčica iz Nemačke poklonila slatkiš vršnjakinji iz Sirije (VIDEO)

Predivna scena zabeležena je juče u jednom nemačkom gradu kada je mala devojčica bez dvoumljenja dala svoj slatkiš svojoj vršnjakinji koja je zajedno sa roditeljima prebegla iz Sirije.

 Izvor: Foto: Youtube

Za Nemce važi da su hladni, distancirani, misle samo na sebe i na svoju korist i neće tek tako da pomognu strancima. Pa ipak, kada je došlo do velike izbegličke krize, oni su pokazali da imaju i drugo lice. Lice koje je svim izbeglicama koje ovih dana pristižu u Nemačku izmamilo osmeh i osećaj zahvalnosti.

Pogledajte i Dečak oduševio svet svojim komentarom o azilantima (VIDEO)

Upravo takvoj jednoj sceni prisustvovala je novinarka Kasandra Vinograd, koja prati pristizanje migranata u Austriji i Nemačkoj. Ona je snimila malu plavokosu devojčicu kako pruža komad hrane vršnjakinji koja je upravo pristigla sa izbeglicama iz Sirije.

Naravno, reč je o malom slatkišu od kog se mala migrantkinja sigurno neće najesti, ali je gest toliko lep da je dirnuo hiljade ljudi širom Evrope i podseto da smo, na kraju krajeva, svi ipak samo ljudi.

Nažalost, izgleda da Mađari još uvek nisu uvideli ono što je ovo dete od svega par godina shvatilo, pa se teror nad migrantima u toj zemlji dalje nastavlja. Juče je jedna mađarska snimateljka napravila skandal, o kom danas bruji Evropa, kada je namerno saplitala izbeglice nadomak prihvatnog centra Reske, među kojima je bio i jedan otac sa detetom.

Predivna scena zabeležena je juče u jednom nemačkom gradu kada je mala devojčica bez dvoumljenja dala svoj slatkiš svojoj vršnjakinji koja je zajedno sa roditeljima prebegla iz Sirije.
Izvor: YouTube

Izvor: 24 sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica