Majka jednogodišnjeg dečaka, koji je boluje od teške bolesti, pa je zbog toga u invalidskim kolicima, objavila je na svom Fejsbuk profilu poruku u kojoj je zahvalna jednom nepoznatom dečaku na njegovoj humanosti, osećajnosti i slobodi shvatanja da sve ljude posmatra isto bez obzira na telesnu ili funkcionalnu različitost.

Pogledajte i Dirljivo: Emotivna poruka dečaka koji je izgubio svog najboljeg prijatelja

Njenog sina Kadena druga deca uglavnom izbegavaju jer boluje od artogripoze (atrofija kičmenih mišića), te se ona često susretala sa njihovim strahovima i skeptičnim pogledom na njeno bolesno dete, ali ovog puta je bilo drugačije. Prilikom posete Muzeju nauke i akvarijuma na Floridi, jedan nepoznati dečak je pomogao njenom sinu da skupi loptice koje su mu ispale, a zatim je i nastavio da se igra sa njim.

To the little boy at the science museum, I don't know who you are, but thank you for being amazing. You let my son play...

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on Thursday, August 13, 2015

Iznenađena ovim gestom, majka je u znak zahvalnosti objavila fotografiju na društvenoj mreži, koja ju je napravila tom prilikom. Fotografija je odmah dobila više od 200.000 lajkova, i bila je više od 50.000 puta šerovana. Ono što je napisala kao otvorenu poruku nepoznatom dečaku mnoge nije ostavilo ravnodušnim, a ona je glasila upravo ovako:


Pogledajte i... Prijateljstvo koje je ganulo svet: Devojčica zbog bolesnog druga odsekla kosu (FOTO)

"Maleni dečače iz Muzeja nauke, ne znam ko si, ali hvala ti što si predivan. Hvala ti što si dopustio mom sinu da se igra sa tobom i što si mu pomogao da skupi loptice sa poda kada si video da ne može sam. Nisi pitao šta nije u redu sa njim ili zašto ne može da hoda, samo si video njega. Kaden je sličan tebi, jako je znatiželjan i pametan. Hvala ti što si video da nije mogao sam da pomeri ručicu jer je preslab i što si ti to uradio umesto njega. Verovatno nikada nećeš videti ovo, ali samo zato što si bio hrabar da budeš ti, ovaj svet činiš boljim", napisala je zahvalna majka.

Pogledajte i Poruka koju je jedna mama pronašla na svom parkiranom automobilu vraća veru u ljude! (FOTO)

Happiest boy on earth. < />

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on Thursday, July 9, 2015

Izvor: Blic žena


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.