Meti i Ebi su smislili originalan način da zaustave taštu i tasta da stalno postavljaju isto pitanje: "Kada ćete imati bebu?".

Pogledajte i Fotografija koja je zapalila Internet: Beba koja spava kraj majčinog ožiljka od carskog reza - užasno ili ne?

Naime, njima se dopala ideja fotografkinje Eliše Mineti, te su odradili fotosešn sa svojim psom Hamfijem, koji se našao u ulozi njihove bebe.

"Ebi i ja imamo najluđi smisao za humor i hranile smo jedna drugu raznim idejama", rekla je Mineti. "Snimanje je bilo uzbudljivo, štene je uživalo u svakom trenutku", dodala je ona.

Pogledajte i Lepota majčinstva: Fotografija koja je uzdrmala internet zajednicu (FOTO)

Mineti je zatim odlučila da podeli ovo snimanje na svojoj Fejsbuk stranici, a reakcija ljudi je bila neverovatna. "Nismo očekivali da će se ovo snimanje svideti velikom broju ljudi. Met, Ebi i ja nismo mogli da verujemo koliko preglada su imale objavljene fotografije", rekla je ona. 


A da li se vama dopada ova ideja? 

Izvor: Buzzfeed / 24 sata


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.