Paparaci pokušavaju na sve načine da snime fotografiju princa koju njihove kolege još uvek nemaju, što veoma smeta njegovim roditeljima, pogotovo tati Vilijamu.

"Granica je pređena", izjavio je porparol bračnog para koji kaže kako su taktike fotografa u poslednjih nekoliko meseci postale opasne i ugrožavaju sigurnost plavokosog miljenika naroda.

Pročitajte i U čast bakinog rođendana: Princ Džordž prvi put na kraljevskom balkonu (FOTO, VIDEO) 

Opisan je i jedan slučaj kada je fotograf ceo dan ispred igrališta čekao skriven u automobilu sa zamračenim staklima preko kojih je obesio i posteljinu. Nameravao je da uslika malog princa u igri, a imao je i naručenu hranu koju su mu tokom dana dostavljali saradnici. Policija ga je otkrila kako leži u gepeku i čeka sa spremnom kamerom da snimi princa kroz rupicu što je veoma uznemirilo Kejt i Vilijama.

Iz Kensingtonške palate kažu i kako su paparaci u proteklih nekoliko meseci pratili Kejt i Džordža, pokušavali da saznaju gde se kreću dadilje i osoblje dvora, kako su neke pronašli skrivene u šumi kraj Vilijamovog i Kejtinog imanja u Norfolku, neke kako se skrivaju u pesku na plaži, a pod nadzorom je bila i cela porodica Midlton.

Pročitajte i Fotografija koja je osvojila svet: Princ Džordž ima malog dvojnika! (FOTO)

Porparol para poručuje medijima kako takve slike nastaju u nedopustivim okolnostima te ih mole da se ne objavljuju.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.