Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li vaše dete koristi društvene mreže? Pogledajte video koji će vas podstaći na razmišljanje (VIDEO)

Nakon što budete pogledali video, trebalo bi dobro da razmislite hoćete li dozvoljavati svojoj deci da samostalno koriste društvene mreže!

 Izvor: Foto: Shutterstock

U današnje vreme kada gotovo svaka kuća ima bar jedan kompjuter, a svaki član porodice android telefon koji ima pristup internetu, često nismo ni svesni potencijalno opasnih situacija.

Društvene mreže su postale sastavni deo naših života, a i života naše dece. Ipak, ovaj eksperiment bi mogao da vas dovoljno prestravi da preispitate svoje stavove.

Povezane vesti

Kodi Persin je popularni bloger koji ima svoj Youtube kanal. Rešio je da u saradnji sa roditeljima napravi jedan mali ekspreminet i kontaktirao, kao potpuni stranac devojčice, lažno se predstavljajući.

Naime, nijedna od devojčica koje su (neznajući) učestvovale u ekspreminetnu nije bila punoletna, a Kodi ih je pod lažnim imenom kontaktirao i ispitivao o privatnom životu. Pokušo je da ugovori sastanak, a najveći šok za roditelje bio je kada su sve do jedne pristale da se vide sa nepoznatim muškarcem.

Pogledajte ovaj eksperiment...

Nakon što budete pogledali video, trebalo bi dobro da razmislite hoćete li dozvoljavati svojoj deci da samostalno koriste društvene mreže!
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica