Petogodišnja devojčica Leksi Šumanski bila je u autu sa mamom Anđelom i mlađim bratom Piterom, kada je Anđela izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u drvo. Pošto je guma iznenada pukla, ona je pokušala da ostane u svojoj traci, ali je zbog inercije skrenula s puta u provaliju duboku 1200 metara.

Iako ima samo pet godina, malena Leksi se probudila sa nekoliko ogrebotina, odvezala svoj pojas i istrčala na put da potraži pomoć. Na sreću, čovek koji je pritekao u pomoć je bio lekar, tako da su znali da ne treba da pomeraju Anđelu zbog eventualnih povreda kičme.

Sve troje su potom smešteni u bolnicu, gde su Piteru otkrivene povrede glave, dok je Leksi prošla sa par manjih ogrebotina. Njihova mama Anđela ostala je u bolnici 19 dana, ali je ona sada dobro i kod kuće je sa svojom decom.

Anđelin miž Travis je odmah uzeo bolovanje, kako bi mogao da ostane kući sa svojom porodicom. Čitava porodica je imala podršku svojih rođaka i prijatelja. Oni su zajedno napravili i blog pod imenomGoFundMe na kojem je moguće zatražiti bilo koji vid pomoći nakon nesreća.

Mama i tata ističu da su veoma ponosni na svoju malu devojčicu, jer bez njene hrabrosti Anđela i Piter možda ne bi bili živi.