Lini Fels je pronašla mrtvog miša u pakovanju bejbi vlažnih maramica, kompanije Huggies, dok je skidala šminku pred spavanje.

Ova žena, majka četrnaestomesečnog mališana Kartera, bila je prestravljena kada je ugledala miša. Uspaničila se i istog momenta je isprala lice kako bi uklonila sve bakterije i mikroorganizme.


Pogledajte i Bebi oprema koju ne bi trebalo pokloniti

"Ja imam fobiju od miševa. Skidala sam šminku pred spavanje. Dok sam skidala maskaru, oči su mi bile zatvorene, pa sam rukom posegla za drugom maramicom. Kada sam opipala nešto mekano odmah sam otvorila oči i videla šta je. Bila sam prestravljena." 

"Neko od prijatelja me je pitao da li je moja mačka možda donela miša. Ali, i da jeste, kako je ona mogla da otvori pakovanje i da ga stavi ispod 10 poslednjih maramica? "


Pogledajte i Pronašli su ga u kesi za đubre: Priča o dečaku s posebnim potrebama rasplakala svet (VIDEO)

"Ne postoje nikakve rupe u pakovanju - tako da ne postoji ni jedno logično objašnjenje nego da se ovo dogodilo u fabrici", dodala je ona.

Proizvođači maramica su objavili da će istraga pokazati kako se ovo dogodilo.

"Izvinjavamo se zbog ovakve situacije i lošeg iskustva koje je ova majka doživela. Shvatićemo istragu ozbiljno."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.