Četvorogodišnjoj Abi prošlog oktobra je dijagnostikovana leukemija, pa se trenutno nalazi na lečenju u Medicinskom centru Albani u Njujorku. 

Iako se bori sa teškom bolešću, ovu preslatku devojčicu vedar dečji duh ne napušta, pa je tako upravo u bolnici srela svoju ljubav.

Pogledajte i Lečenje dece obolele od kancera sve uspešnije

Naime, četvorogodišnja Abi se po prvi put do ušiju zaljubila u bolničara Meta Hiklinga, a kolika ljubav je u pitanju govori i to da je mami priznala da bi volela da se za njega i uda.

Misleći da je to preslatko, Rene je ispričala Metu za želju svoju ćerke, ali niko nije očekivao da će Met poželeti isto.

“Naša mala pacijentkinja me je stidljivo pitala da je oženim. Nisam oklevao da kažem ‘Da’”, napisao je Met na svom Fejsbuk profilu.

Za manje od 24 sata Met i osoblje Medicinskog centra Albani organizovali su preslatkoj Abi venčanje iz snova! 

Pogledajte i Trogodišnjakinja donirala kosu deci oboleloj od raka (VIDEO)

“Mladoženja” je nosio smoking majicu, dok je “mlada” bila obučena u prelepu belu haljinu, baš onakvu kakvu nose princeze, ispod koje je imala crne helanke. Do mladoženje i oltara bile su posute latice ruža, a malena Abi je došla u pratnji svojih deveruša - medicinskih sestara Endži i Kortni.

Doktor iz bolnice bio je kum na venčanju, a mladenci su razmenili svoje lizalica burme. Nakon izgovorenog magičnog “DA”, par je otišao u svoj “Tek venčani (Just Married)” automobil, u kome je mladoženja svoju voljenu odvezao u njenu sobu kako bi uživali u velikoj svadbenoj torti i fotografisanju.

Pogledajte i Upoznavanje hrabrih devojčica koje su pobedile rak (FOTO)

Kada su je upitali o utiscima sa venčanja, malena Abi je samo kratko prokomentarisala - “Ovo je najbolji dan u mom životu!”

Pogledajte samo delić sa ovog neverovatnog i emotivnog svečanog čina:

So today I got to help make a 4 year old leukemia patient's "wedding" to her favorite nurse Matt Hickling happen at the Melodies Center for Childhood Cancers at AMC. Thanks to Scott Wright and the team at the Enchanted Garden for donating your time and amazing flowers and to everyone at AMC that helped pull this together in less than 24 hours. You people are amazing. THIS is why we go into nursing.

Posted by Lori Ciafardoni on Thursday, 16 July 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.