Ubrzo nakon dijagnoze, kada je imao samo tri meseca, maleni Fredi dobio je slušni aparat. Njegova mama Sara kaže da je u pitanju bio mali aparat u boji, koji i nije bio nekog izgleda, ali da je obavljao posao.


Pogledajte i Najlepši flasteri na svetu: Tata koji ulepšava svaki dan svojoj devojčici sa bolesnim okom (FOTO)

Sara objašnjava da je vremenom upoznala više porodica sa decom koja, kao i njen Fredi, nose implante i slušne aparate, ali da je malo ko od njih srećan zbog toga.

A little collage of some kits we do, and some Lugs pictures sent in from some super happy customers. Thanks for all the support and amazing feedback. www.mylugs.co.uk

Posted by Lugs on Friday, 15 May 2015

Ovo joj je dalo ideju, pa je tako sa svojim mužem osnovala kompaniju “Lugs” koja se bavi pravljenjem slušnih aparata dizajniranih upravo za mališane.

Little man's latest pimp! Every pimp I do I say it's my favourite yet but I think this one really is!! Get yours any many more designs from www.mylugs.co.uk!!!

Posted by Lugs on Sunday, 24 May 2015

Dizajni su raznoliki - Betmen, Malci, Hello Kitty, leptirići, Spajdermen... - a cene se kreću od 11 funti.

Sara kaže da su klinci oduševljeni ovim proizvodima, a čak i Fredijev brat, koji čuje sasvim normalno, želi da nosi Lugs slušni aparat.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.