Početkom godine ovaj mladi par poželeo je da napravi porodične fotografije u parku, sa profesionalnim fotografom. Taj plan inspirisao je Adama Bluma, da se na tim fotografijama nađe još jedan važan porodični događaj...

Za vreme fotografisanja budući mladoženja zamolio je svoju devojku da ode do automobila da im donese još neke sitnice koje su planirali da upotrebe prilikom slikanja.

Pogledajte i... Romantična prosidba od strane jednog muškarca i sve njegove dece (VIDEO)

Za to vreme, Adam i njegova sestra Lindzi, koja je ujedno i fotografkinja, preobukli su Adamovog i Haninog jednogodišnjeg sina Džejsa. Kada se Hana vratila Blum joj je rekao: "Hej, pogledaj ispod Džejsovog kaputa, moja sestra mu je kupila novu majicu!"

Kada je otkopčala kaputić svoga sina, na majici videla je natpis "Hoćeš da se udaš za tatu?"

U tom trenutku Adam se pored nje spustio na jedno koleno i izgovorio te magične reči: "Udaj se za mene!". Mlada je, naravno pristala, a srećni trenutak ove porodice ostao je zauvek zabeležen na predivnim fotografijama.

"Nakon rođenja sina, ovo je bio najsrećniji trenutak u mom životu. I naš sin je bio deo tog velikog događaja, što me posebno čini srećnom. A obožavam i porodične fotografije. Imamo ih svuda po kući. Adam je sve to znao i eto... To je on! Obožava da mi ugađa!"

Goodness...this boy. He is always so happy! A much overdue 'Jace is One' picture.

Posted by Gilded Light Photography, LLC on Monday, March 9, 2015

Such a beautiful family!

Posted by Gilded Light Photography, LLC on Monday, March 9, 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.