Malog dečaka s posebnim potrebama je pronašao lokalni stolar kad je izašao iz svoje radionice i primetio da se nešto kreće u jednoj vreći za đubre.

“Ponekad mislimo da je siromaštvo biti gladan, go i bez krova nad glavom”, Majka Tereza je jednom rekla: “Biti neželjen, nevoljen i zanemaren je najveće siromaštvo. Moramo početi u sopstvenim domovima da lečimo ovu vrstu siromaštva.”


Pogledajte i Dirljiva priča o bebi heroju zabeležena očevom kamerom (VIDEO)

To je poruka koju je dala porodica Van Erden kada govore o tome kako su upoznali svog usvojenog sina Edija. Bili su na putovanju u Ekvadoru i posetili su sa svoje dvoje dece sirotište za decu s posebnim potrebama.

“Dok smo bili na putovanju, moje oči su susrele ovo malo dete”, priseća se gospođa Van Erdens. “Bila je to ljubav na prvi pogled”.

Malog dečaka s posebnim potrebama je pronašao lokalni stolar kad je izašao iz svoje radionice i primetio da se nešto kreće u jednoj vreći za đubre. Kad je otvorio, video je kako mala beba tiho gleda u njega. Edi je zatim prebačen u sirotište, sve dok nije upoznao svoju novu porodicu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.