Olivija Abrams (37) iz Hartfordšira u Engleskoj, koja je bila u 37. nedelji blizanačke trudnoće, jedne večeri je osetila jaki nagon za mokrenjem pa je otišla do kupatila. Međutim, ono što se najpre činilo kao “poziv na toalet” ubrzo se ispostavilo da je u zapravo početak porođaja, pa je tako jedan od blizanaca, Džona, rođen u kupatilu.

"Čula sam neku buku, pogledala dole, a tamo je već bila beba koja je plakala. Deset minuta sam pokušavala da je izvadim, bilo je strašno", rekla je Olivija za Dejli Mejl.

Pogledajte i Rekordni porođaj: Rodila peto dete za dva minuta!

Ona je pozvala svog supruga Dina (41), koji je odmah potom nazvao hitnu pomoć. Kada su bolničari došli, presekli su pupčanu vrpcu, proverili da li je maleni Džona dobro, a dok su pokušavali da Oliviju odvedu do bolnice, drugi dečak Kol je već bio rođen i to u spavaćoj sobi!

"Doktori su rekli da sam imala neverovatnu sreću. Da sam bila u nekom nezgodnom položaju, bila bih u velikoj nevolji", rekla je Olivija.

Mama i dečaci su prevezeni u bolnicu i osećaju se sjajno.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.