Jedan je otac iz Virdžinije stekao je neverovatnu popularnost, i to zato što je odlučio da disciplinuje sina i podeliti to sa svetom. Na Fejsbuku je uživo prenosio snimak desetogodišnjeg sina koji sa kapuljačom na glavi i torbom na leđima po kiši trči u školu dok on za njim vozi i objašnjava šta se događa.

Naime, Brajan Tornhil bio je silno razočaran kad je čuo da mu je sin bio nasilan prema drugoj deci u školskom autobusu zbog čega je dobio zabranu tri dana vožnje školskim prevoznim sredstvom, te je odlučio da ga ni on ne vozi.

"Pozdrav svima, dobro došli na lekciju "bolje ti je da slušaš tatu 2018." Moj sin je napravio takve probleme u školskom autobusu pa su mu na tri dana zabranili ulazak jer je bio nasilan i agresivan, maltretirao je drugu decu, a to ne podnosim, to ne tolerišem. Zato sad mora da trči u školu. Udaljeni smo oko kilometar i po od škole pa će saznati šta znači trčati nedelju dana", rekao je na početku videa. Iako se ovde radi o kazni, Tornhil se itekako našalio sa situacijom, prenosi "Jutarnji".

"Dobra vest je što mu trčanje dosta dobro ide. Juče ujutru je bio prilično grub prema Mišel pa danas, uprkos kiši, ipak trči. Samo sam hteo da vam pokažem šta se događa i nasmejem vas",  rekao je.

Takođe, bio je iznenađen koliko je video posato popularan. Očekivao je da će se podeliti među njegovim prijateljima i eventualno unutar lokalne zajednice, ali svetsku slavu i milione pregleda i reakcija nije očekivao. Većina ljudi podržala je i pohvalila njegovu disciplinsku meru, tek manji deo roditelja nije se složio sa njim. Tornhil smatra da će sin ovako naučiti više da ceni prevoz koji ima do škole.

"Naučite svoju decu. Nemojte im biti prijatelji, budite im roditelji! To deci treba", rekao je na kraju videa.