Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispovest roditelja transrodnog deteta: Naš Džejkob je najzad srećan! (VIDEO)

Mimi i Džo primetili su da njihova ćerka odbacuje ženstveno ponašanje, a nakon prvobitne nade da će se to promeniti, roditelji su odlučili da joj promene pol, pa sada podižu petogodišnjeg sina.

  Izvor: Foto: Youtube

Pre pet godina, Mimi i Džo Limej doveli su svoju bebu Miu iz bolnice. Kada je napunila 2 godine, Mia je insistirala na tome da joj se obraćaju kao dečaku. Nakon prvobitne nade da će ovo insistiranje deteta prestati, sada ga podižu srećni kao Džejkoba.

"Transrodna deca u tako ranom uzrastu mogu da odgovaraju na testu psihološkog pola isto kao i ona deca koja nisu transrodna", navodi se u studiji objavljenoj od strane istraživača sa Univeriteta Vašington.

Pogledajte i Snaga majčinske ljubavi: Oživela svoju bebu nežnim zagrljajima! (VIDEO)

Mimi i Džo primetili su da njihovo dete odbacuje ženstveno ponašanje kada je odbila da nosi tipičnu odeću za devojčice, umesto toga opredelila se za džemper sa psima i nosila ga je mesecima.

Dete se takođe igralo sa vozovima, biciklima i ostalim igračkama koje su tradicionalno propisane za dečake. Roditelji su tada mislili "izgleda kao da imamo muškaraču u porodici."

Pogledajte i Zamenili ih u porodilištu: Moja biološka majka za mene je stranac!

Roditelji su ispričali za NBC da je njena potreba da joj se svi obraćaju kao dečaku, kao i da govori o sebi na taj način kod kuće bila sve upornija i veća.

Mimi je rekla da postoje naznake da imate transrodno dete, a to su: upornost, istrajnost i insistiranje. Mnoge studije potvrđuju ovo zapažanje: " Podaci koji su prikazani u ovoj studiji treba da posluže kao još jedan dokaz da transrodna deca zaista postoje i da je taj identitet duboko u detetu."

U početku, Mimi je bila "zbunjena i zabrinuta" i poželela je da ta opsesija nestane. Međutim tragična saobraćajna nesreća je uzdrmala do srži i ona je odlučila da je vreme da nejno dete počne da živi ka Džejkob.

Roditelji su tada prvi put pogledali video snimak Rajlanda Vitingtona i videli koliko je on srećan sa svojim životom i odlučili su da video pokažu Džejkobu.

Pre ove promene, njegovi roditelji su rekli da se nije mnogo smejao: "Odmah nakon promene, Džejkobova prava ličnost se pojavila i on je počeo zaista da sija!"

Mimi i Džo primetili su da njihova ćerka odbacuje ženstveno ponašanje, a nakon prvobitne nade da će se to promeniti, roditelji su odlučili da joj promene pol, pa sada podižu petogodišnjeg sina.
Izvor: YouTube

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica