Pre tri godine, zahvaljujući emisiji "Vreme je za bebe", imali smo priliku da upoznamo Draganu i Ivana Đorića iz Prokuplja i ispratimo rođenje njihove prve ćerkice Marte. U to vreme, Dragana, učiteljica po struci, bila je bez stalnog radnog mesta i radila je kao zamena za kolege na bolovanju.

Priča porodice Đorić biće prikazana u novoj epizodi popularne serije "Vreme je za bebe", koja će biti emitovana 26. aprila na prvom programu RTS-a

Ivan, kriminalistički inspektor, radio je u Policijskoj upravi Prokuplje. Njih dvoje su posle lepe i duge veze, u kojoj su jedno drugom bili najveća podrška i motiv da studije u roku privedu kraju, tada tek započeli svoj zajednički život. Uz nesebičnu pomoć roditelja napravili su svoje porodično gnezdo u kome su dočekali  svoju prvu bebu. Maloj Marti su se najviše obradovali roditelji, bake, deke i familija, ali i svi gledaoci koji su tada ispratili njihovu priču.

Pročitajte i... Vreme je za bebe: Sreća se može zaslužiti


Nakon tri godine ekipa emisije "Vreme je za bebe" ponovo je posetila porodicu Đorić, i to istim povodom. Primio ih je, sada već iskusan, roditeljski par i lepa i živahna trogodišnja devojčica.


Marta je jako želela sestru Ljubicu i mama Dragana i tata Ivan se nisu ni malo dvoumili oko proširenja porodice.

Pročitajte i... 10 dobrih razloga da podarite detetu sestru ili brata


Draganina druga trudnoća je protekla lako poput prve, a i porođaj je bio sličan, samo je ovoga puta malo kraće trajao.


Marti se ispunila želja. U njihov srećni dom stigla je i mala Ljubica koja je na rođenju neodoljivo podsećala na svoju stariju sestru. Međutim, Martino oduševljenje dugo trajalo. Čim je shvatila da mama često drži bebu i da svi dolaze da vide taj zamotuljak, pobunila se za svoje prvenstvo u kući. Problem je lako rešen: svi se prvo obraćaju starijem detetu, pa tek onda bebi.  Marta je ubrzo uvidela da beba i nije baš tako zanimljiva, pa sada rado odlazi kod baka i u vrtić. Sada ova lepa devojčica ima novu želju  - da joj mama rodi brata Mihajla!


Pročitajte i...Kako da sestre postanu najbolje drugarice

Dragana i Ivan obećali su da će se jednog dana roditi i bata Mihajlo i da će sa gledaocima emisije "Vreme je za bebe",  kroz koju godinu, ponovo podeliti svoju radost.

Sve buduće mame i tate koji žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe" mogu da se jave na tel.011 6305734 ili vera@nira.rs.

Vera Novaković

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.