Danijel se porodila u 28. nedelji, uz pomoć 12-članog lekarskog tima, a sve  je trajalo manje od četiri minuta.


Pročitajte i... Iznenađenje: Čekala trojke, rodila četvorke


Prvi put, nedelju dana nakon rođenja devojčica Olivije Meri, Hejzel Grejs, Parker Kejt i Rile Pejdž, roditelji i starija sestra Blejk, posetili su ih u bolnici.

"Blejki je bila mnogo slatka, obukla je svoju "Big Sister" majicu", rekao je ponosni tata Adam.

How about this beautiful moment with daddy. Here is Parker Kate moments after being extubated. Already has daddy wrapped...

Posted by It's A Buzz World on Thursday, April 9, 2015

"Zahvalni smo Bogu, ovoj divnoj bolnici i lekarima koji su zaista učinili sve kako bi se bebe i ja osećali što bolje", izjavila je majka, Danijel Busbi.

Dr Aleksander Reiter, glavni lekar na porođaju, rekao je da su prognoze za bebe odlične i da je za to najzaslužnija njihova majka i njen pozitivan stav koji je imala od samog početka trudnoće.

Danielle and all 5 babies are doing great. Couldn't have gone any better. Here is a special moment of Danielle getting to meet Riley for the first time. Thank you for all of the prayers. God is good.

Posted by It's A Buzz World on Wednesday, April 8, 2015

"Sve devojčice imaju odgovarajuću težinu za njihovu gestacijsku nedelju. što je znak da  se njihova majka trudila da održava zdravu trudnoću. Ide im super, snažne su i trenutno koriste samo aparate koji im pomažu pri disanju", potvrdio je i dr Finkovski- Riviera i dodao: "Sada smo svi uzbuđeni i jedva čekamo da ih vidimo kako odrastaju."


Pročitajte i... Dirljiva priča o blizancima koji su se rodili držeći se za ruke(VIDEO)


Na videu koji su postavili na njihovom porodičnom blogu It's A Buzz World, ovi roditelji kažu da su preplavljeni obavezama i ekstremno zauzeti od kada su njihove ćerkice došle kući.

"Sa obzirom na to da su i petorke i naša starija devojčica začete vantelesnom oplodnjom, one su naša mala čuda. Svesni smo da nas čeka mnogo promena, a sada pokušavamo da stvorimo neke rutine, da se naviknemo, i da kupimo veći auto", završavaju priču srećni roditelji šest devojčica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.