Fotografija Sare Ham iz Gilberta u Arizoni, na kojoj se nalazi njena ćerkica Kajli Rouland u naručju 101-godišnje bake Rouz Kamfild podstakla je više od 120 čitalaca da joj se pridruže i objave slične dirljive porodične fotografije.

Pogledajte i 5 saveta za buduće bake i deke

Patrik Kvin, koji je Sarinu fotografiju objavio na svom popularnom sajtu “Život jednog oca”, kaže da je bio iznenađen reakcijama koje je slika izazvala, s obzirom da ova razlika od 101 godine i nije bila najveća do sada.

101 year difference.

Posted by Life of Dad on Wednesday, 18 March 2015

“Ljude ova fotografija privlači, razmišljaju o svim stvarima koje je ta žena videla i proživela i zamišljaju kako će njeno iskustvo oblikovati život bebe koja tek započinje svoje putovanje", objasnio je Patrik.

Pogkledajte i Iskustva roditelja: Bako, razmazićeš nam dete!

Baka Rosa je rođena davnog 13. juna 1913. kao najmlađe dete u svojoj porodici. Rosa ima troje dece, petroro unučadi i čak desetoro praunučadi, a trenutno živi sa svojom najstarijom ćerkom u Arizoni.

“Moja baka i ja smo zajedno odrasle u Mičigenu i zajedno smo provele dobar deo života zajedno, sve do 2007. Njen otac je prvi u mestu imao automobil, baka Rosa je predavala kao učiteljica u lokalnoj školi 43 godini”, kazala je Sara Ham.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.